Nieuwsupdate Juni 2024

Wow, één keer knipperen met onze ogen en de eerste helft van het jaar is alweer voorbij. En wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden.

Meteen maar met de deur in huis: de kogel is door de kerk! We hebben een nieuw project waar we ons voor inzetten. In de zomer van 2025 gaan naar Oeganda, in samenwerking met stichting MENS in Doesburg. Hier lees je daar meer over. We zijn dolblij met deze geweldige kans.

Dan onze groep. Want die is flink gegroeid de afgelopen maanden. Het is zo leuk hoe iedereen weer iemand aandraagt die ‘misschien ook wel mee wil’ op reis. En hoe je op die manier in aanloop naar iedere reis een (deels) nieuw team vormt.

Met dat nieuwe team hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan een aantal fondsenwervende acties, waaronder een voorjaarsmarkt en onze doorlopende wijnverkoop. Op onze pagina ‘Acties en sponsoren’ lees je daar meer over.

Ja, de actiemodus staat echt AAN. Met ziel en zaligheid zetten we ons in voor de kinderen in Oeganda – voor een grote lach op hun gezicht.

Groet! 

Irene 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *