Nieuwsupdate – Januari 2024

Hierbij de eerste nieuwsupdate van het jaar 2024!
Na de heerlijke kerstbroden met kerst, de oliebollen met Oud & Nieuw kijken we terug op een geslaagde maand december! We hebben met de kerstmarkt bij de Oude Mars in Zwolle-Zuid en de kerstbrodenactie vooraf aan kerst een mooi eindbedrag opgehaald van 800 euro! We willen graag eenieder die hieraan heeft bijgedragen ontzettend bedanken!🙏

De maand januari en februari zullen in het teken gaan staan van gesprekken voeren met verschillende organisaties/stichtingen om een nieuwe samenwerking aan te gaan en een nieuw project op poten te zetten!
Wij kijken hier erg naar uit!

Ook zullen we deze tijd gaan gebruiken om weer met nieuwe acties op de proppen te komen om geld in te zamelen voor dit nieuwe project! We zullen daarom rondom de Pasen met een nieuw inzamelingsactie komen! Wat precies dat volgt nog en volg onze socials voor het antwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *