Nieuwsupdate – November 2023

Hierbij een kleine update vanuit het bestuur!
Zoals er een grote verschuiving is in de Nederlandse politiek, is dat ook te zien in het dagelijks bestuur van Blue Footprint!
Tom Stellema is namelijk officieel ingewijd als de nieuwe penningmeester van de stichting! Hier geen grote beloftes over bezuinigingen en hogere belastingen, maar iemand die met veel energie zich wil inzetten om geld op te halen voor een volgend project!

Op de achtergrond is het bestuur druk in de weer om met verschillende stichtingen te overleggen en te bespreken wat het nieuwe project zal worden, waar weer een nieuwe groep enthousiaste vrijwilligers naar toe gaat over 2 á 3 jaar. En denk jij na het zien van de aftermovie van afgelopen jaar, dat wil ik ook, meld je dan aan via Info@bluefootprint.nl

Als laatste zijn we ook weer begonnen met het opzetten van de eerste acties! Zo zijn we druk bezig met de voorbereiding van de kerstmarkt op 9 december bij de Oude Mars, locatie van Het Zand in Zwolle-Zuid! Daar zullen we staan met (fancy) warme chocomelk, broodje warme worst en nog veel meer! Wij zeggen: tot dan! Tijden zijn vanaf 14:00u tot 20:00u, adres: Theehuis Oude Mars, De Mars 19, in Zwolle.

Ook hebben we weer de handen ineengeslagen met de bakker voor de (zo langzamerhand ) fameuze kerstbroden, met maar liefst twee rollen spijs (!). Wil je ook zo lekker brood bestellen, mail dan naar Info@bluefootprint.nl .

Tot op de kerstmarkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *